No co do przymulanie to nie wiem :szeroki_usmiech U nas byl jezdzony bardzo spokojnie przez 10 tys. W tej chwili ma troche ponad 60 tys. Nie bierze nic oleju i jezdzi jak nalezy. A te licznikowe 205 czy 215 to bez oporu leci (juz nie pamietam dokladnie ile). Pali tez w normie, wiec zle nie jest :diabelski_usmiech
Dźwięki konsoli zegarów :-(
Zwiń
X
-
Dźwięki konsoli zegarów :-(
Zaznaczam, ze archiwum przeglądałem-jednak odp. brak.Mianowicie: coraz bardziej dokuczają mi nieprzyjemne świerszcze wydobywające się z konsoli zegarów. Dotychczasowe doświadczenia sugerują, iż sprawcą jest plastikowa osłona zegarów, która w kontakcie z szybką tworzy nieprzyjemny duet dźwiękowy. Pytanie zatem: Czy ktoś z szanownych kolegów przerabiał temat osobiście (czyt. bez ASO).Jakieś możliwości skutecznej eliminacji dźwięków (poza WD-40). Moja koncepcja kieruje się na wklejenie materiału w miejscu styku plastików.Na razie to koncepcja zatem pytam, bo może ktoś już to ma za sobą.
PozdrawiamOcta ASV 119/261(fabryka) 136/328(Masters)
-
-
a jesteś pewnien ze to z zegarów? u mnie raz na jakiś czas też sie wydobywają dziwne dzwieki z tamtej okolicy i odkryłem ze sprawcą jest coś w mechanizmie reg wys. kierownicy u mnie pomaga odbezpieczenie tej regulacji poruszanie cąłą kolumną góra dół i zabezpieczenie ponowne....i mam spokój na jakiś czas........
Komentarz
-
-
z tą pewnością to jest różnie-traktor to nie benzyna i trochę dezorientuje :lol: . Jednak jak wsadze palucha i przycisnę szybkę to skrzypi, piszczy że ho,ho :cry: . Podobnie podczas jazdy-jak przytrzymam to cisza. Zatem domniemam, że jestem pewien.Octa ASV 119/261(fabryka) 136/328(Masters)
Komentarz
-
Komentarz